HTML

Cherique Facrote

Cherique Facrote kalandjai

Friss topikok

  • vadijani: A szaunába küldöm a 3 tökös csávónak: www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4&feature=player_embedded (2009.08.14. 00:16) Rénszarvasokkal a Jeges-tenger partján
  • JoóGabi: Bálint: Ádám konkrétan részegen érkezett :) ez az egész blog eddigi legjobb kiszólása! (2009.08.11. 14:13) A jogosítvány
  • Cherique: @JoóGabi: Így is az a panasz, hogy túl hosszúak a bejegyzések, és ha még beleírnánk az összes csún... (2009.08.11. 08:37) Inari
  • Cherique: @JoóGabi: Ha elolvastad volna az első napi bejegyzést, akkor nem írod ezt. Abban benne van a dolog... (2009.08.11. 08:33) Egy finn első osztályú meccs
  • JoóGabi: elveszett az a levél=AD kitörölte Fiam, Basz(k)i, de öreg vagy! (2009.08.09. 18:41) Születésnapi vaj

Linkblog

Archívum

Négy fiú a konyhában

2009.08.14. 19:39 Cherique

Utolsó napunk volt arra, hogy kihúzzuk a listánkról a felgyülemlett programpontokat. Láttunk egy több száz éves fatemplomot, ami a világörökség része, megismerkedtünk a finn szauna történetével, majd a végére egy kis csajprogramot is beiktattunk, vásároltunk egy órát.

A nap további részében szocializálódtunk (copyright by Tasy). Az egyik templom működtet Jyväskylä mellett egy szigetet. Az önkénteseik viszik át csónakokkal az embereket, ahol szauna, röplabda-, golfpálya, tűzrakóhely várja őket. Az előző napon megismert lányokkal megbeszéltük, hogy ott találkozunk. Röplabdáztunk, úsztunk, szaunáztunk és lefixáltuk az esti palacsintasütést - nem volt már menekülési lehetőség többé.

Bálint: Nagyon kellemes volt a 22 fokos vízben strandolni.

Több forrásból érdeklődtünk a recept iránt - persze mindenki kicsit máshogy tudta. Ez volt a kiindulási pont, a lányok érkezése előtt volt egy bő óránk, hogy elkészüljünk, az eredmény alant látható.

A kudarcok következtében sűrű telefonálások, hogy mi lehet a probléma. Közben személyi erősítés is érkezett Misi egyik barátja, Hanna személyében. Ő több lisztet javasolt, de a további próbálkozások is kudarcot vallottak. Ekkor érkeztek meg vendégeink, csak kicsit volt kínos a sikertelenség.

Mielőtt tovább pazarolhattuk volna a félresikerült tésztát kiderült, hogy a török lány (nevét egyikünk sem értette) anyjának étterme van, és ő sincs elveszve a konyhában. Végül iránymutatását követve készült ehető palacsinta, és a hangulatra sem lehetett panasz.

Bálint: Iránymutatása alatt értsd azt, hogy kiküldött minket a komnyhából, és egyedül kisütötte az összeset, és mindegyik jól sikerült.

Balázs: A kísérletezés miatt a kakaós-gyümölcsös palacsintát, egy kis pirítossal egészítettük ki a vacsorát.

Az estét bulival zártuk, nehogy Jyväskylät partyélmény nélkül hagyjuk el. Nekiindultunk a városnak, egy karaoke bárt néztünk ki. A finn szórakozóhelyekről tudni kell, hogy a legtöbb ingyenes, de a bejáratnál kidobó emberek ellenőrzik a személyiket (elég idős vagy-e), és gond nélkül megtagadhatják a beengedést. Ez a hely is hasonló volt, azonban mi hárman sajnálatos módon nem vittünk magunkkal semmilyen iratot, így annak ellenére sem mehettünk be, hogy a Misinek jó kapcsolatai voltak a helyen.

Továbbálltunk, és végül a roppant fantáziadús nevű Nightba tértünk be. A hely nagyon igényes volt, de a partyhangulatot erősen befolyásolta, hogy érkezésünkkel szinte megduplázódott az emberek száma. Két része volt a bulinak, egyiknél karaoke ment, a másik volt a diszkós. Végül a tánc helyett az éneklés mellett döntöttünk. Hosszas tanakodást követően, Hanna javaslatára az Oops, I Did It Againt adtuk elő örökké emlékezetes formában.

Az éneklés után beláttuk, hogy innen már csak lefelé vezethet az út, így inkább hazafelé vettük az irányt.

MI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cherique.blog.hu/api/trackback/id/tr551309868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása